Evenementenlocatie in Midden-Nederland: Ontdek Eiland van Maurik 19

Evenementenlocatie Midden Nederland
Auteur:
Datum:

Zoek je een veelzijdige evenementenlocatie in Midden-Nederland? Eiland van Maurik 19 (EVM19) biedt een mix van spannende activiteiten en faciliteiten voor elk type evenement. Ontdek alles wat deze locatie te bieden heeft voor een onvergetelijke ervaring!

Evenementenlocatie in Midden-Nederland: Waarom kiezen voor EVM19?

Als je op zoek bent naar een evenementenlocatie in Midden-Nederland die zowel avontuur als comfort biedt, dan is Eiland van Maurik 19 precies wat je zoekt. Gelegen aan het water in het hart van Nederland, biedt deze unieke locatie een breed scala aan activiteiten en faciliteiten die perfect zijn voor elk type evenement. Van spannende outdoor activiteiten tot rustige indoor evenementen, hier kun je alles vinden om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Voordelen van EVM19 als Evenementenlocatie in Midden-Nederland

  1. Centrale ligging: EVM19 ligt in het midden van Nederland, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt vanuit alle delen van het land. Dit is ideaal voor bedrijven en groepen die deelnemers uit verschillende regio’s willen samenbrengen.

  2. Unieke setting: De locatie aan het water en de omliggende natuur creëren een serene en inspirerende omgeving die perfect is voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Of je nu een rustig bedrijfsuitje plant of een energiek teambuilding programma, de omgeving draagt bij aan een onvergetelijke sfeer.

  3. Veelzijdige activiteiten: Van stoere, avontuurlijke activiteiten tot meer relaxte teambuilding uitdagingen, Eiland van Maurik 19 biedt iets voor iedereen. Dit maakt het de ideale locatie voor evenementen die een breed scala aan interesses en energieniveaus moeten aanspreken.

Stoere Outdoor Activiteiten

Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje adrenaline, biedt Eiland van Maurik 19 een aantal spannende activiteiten:

  • Quad rijden: Race over uitdagende paden en test je vaardigheden op een quad. Perfect voor groepen die van snelheid en avontuur houden.

  • Jetskiën: Ervaar de spanning van het jetskiën op het meer. Dit is een geweldige activiteit om het hart sneller te laten kloppen en een geweldige manier om van het water te genieten.

  • Dakar rijden: Beleef een onvergetelijke ervaring door met een Dakar truck over het terrein te rijden. Deze activiteit is perfect voor liefhebbers van off-road avonturen.

  • RIB varen: Stap aan boord van een RIB-boot voor een snelle en opwindende tocht over het water. Ideaal voor teams die van een spannende uitdaging houden.

Teambuilding Activiteiten voor teamgeest en samenwerking

Naast de stoere activiteiten, biedt Eiland van Maurik 19 ook diverse teambuilding activiteiten die perfect zijn om de samenwerking en communicatie binnen teams te verbeteren:

  • Vlotbouwen: Werk samen om een stevig vlot te bouwen en test je creativiteit en samenwerking. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

  • Boogschieten: Ontdek wie in jouw team het scherpste schot heeft met een sessie boogschieten. Deze activiteit combineert focus, geduld en precisie, waardoor het een geweldige teambuilding ervaring is.

  • Katapult Bouwen: Bouw een katapult met je team en test hem vervolgens op nauwkeurigheid en kracht. Deze activiteit is zowel uitdagend als leuk, en bevordert samenwerking en strategisch denken.

Indoor en Outdoor Faciliteiten: Voor elk wat wils

Eiland van Maurik 19 biedt een breed scala aan zowel indoor als outdoor faciliteiten, waardoor het geschikt is voor elk type evenement, ongeacht het weer:

  • Beach House: Een stijlvolle ruimte direct aan het water, perfect voor zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten, of ontspannende momenten met uitzicht op het meer.

  • Beach Bar: Geniet van een ontspannen sfeer met een cocktail in de hand aan de Beach Bar. Deze ruimte is ideaal voor informele bijeenkomsten en gezellige borrels.

  • Boothuis: Voor een unieke ervaring kun je terecht in het Boothuis, een karakteristieke locatie die zich uitstekend leent voor feestelijke evenementen en zakelijke presentaties.

Varen op het Water: Sloepen en Jachten

Wat is er beter dan een evenement aan het water? Een evenement op het water! Eiland van Maurik 19 biedt de mogelijkheid om te varen met een sloep of zelfs een luxe jacht van 20 meter. Deze optie is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en unieke ervaring. Geniet van de rust en schoonheid van het meer terwijl je vaart, of organiseer een vergadering of borrel op het jacht voor een unieke twist aan je evenement.

Waarom Eiland van Maurik 19 jouw volgende Evenementenlocatie moet zijn

Eiland van Maurik 19 biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement: een centrale ligging, een prachtige omgeving, veelzijdige faciliteiten, en een breed scala aan activiteiten die zorgen voor plezier, teambuilding en onvergetelijke herinneringen. Of je nu een avontuurlijk bedrijfsuitje plant, een conferentie, of een privéfeest – deze locatie heeft het allemaal.

Contactgegevens en routebeschrijving

Voor meer informatie over de mogelijkheden of om je evenement te plannen, neem contact met ons op:

  • Telefoon: +31 344 62 11 91
  • E-mail: info@evm19.nl
  • Adres: Eiland van Maurik 19, 4021 GG, Maurik

Plan je route gemakkelijk via Google Maps en volg bij aankomst de oranje-witte banners met "EVM19" om de locatie te vinden.